Om os

Vores baggrund, udvikling og Gazellepris

Historien bag Aprintas og The Final Touch

Historien om Aprintas begyndte for mange år siden, da virksomheden blev stiftet i 1963 med en vision om at levere høj kvalitet trykte emballager til erhvervslivet. Siden da har Aprintas udvidet sin portefølje af tjenester og teknologier for at imødekomme stadigt stigende krav fra kunderne.

The Final Touch i Hasselager blev stiftet i 2011 og har også fokuseret på at levere høj kvalitet trykte emballager til erhvervslivet. I 2014 opkøbte The Final Touch virksomheden Emballageruden og har over årene opbygget en stærk ekspertise inden for produktion af trykte kartonemballager.

De to virksomheder slog sig i 2023 sammen for at skabe en stærkere organisation, der kunne tilbyde endnu mere komplette og avancerede tjenester inden for produktion af trykte kartonemballager. Sammen er Aprintas og The Final Touch i Hasselager nu en af de førende aktører på markedet, med en stærk historik, bred erfaring og en konstant vilje til at levere de bedste løsninger til deres kunder.


Mød din samarbejdspartner

Vi er leverandører af emballageløsninger til medicinal-,fødevare-, kosmetik- og tekstilindustrien, i øvrigt med en bred palette af spændende og udfordrende opgaver.

Fra ide til færdigt produkt står vi klar med hjælp og sparring. Vi er med til at sikre at hver enkel opgave bliver som ønsket og får den optimale opmærksomhed.

Vi er førende inden for branchen grundet vores mange specialmaskiner, bl.a. til folieprægning (hotstamp), UV lak, rudeisætning, stans og klæb, men også til mere traditionelle trykopgaver. Vi kan give hver enkelt opgave det unikke udtryk der efterspørges – hvilket også er grunden til, at vi i stor udstrækning fungerer som underleverandør til den grafiske branche.

Hos Aprintas – the final touch sætter vi altid kunden i fokus og vores kunder og samarbejdspartnere kan forvente kompetente medarbejdere, høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og altid ud fra de mest miljørigtige løsninger – i produktion og materialer.

Med produktionslokaler og kontor beliggende i Hasselager i Aarhus, står vi klar til at løfte jeres næste opgave professionelt fra start til slut – og ser frem til et gensidigt og godt samarbejde.Vi er Gazellevirksomhed 2022!


 
Vi er stolte af at modtage en Gazellepris i 2022 for vores imponerende vækst og økonomiske resultater. Som en Gazelle-virksomhed har vi demonstreret en stærk evne til at skabe vækst, øge omsætningen og opnå et betydeligt overskud. Børsens Gazellepris er en prestigefyldt anerkendelse, og vi er meget stolte af gazellekåringen og den anerkendelse prisen giver.

Kontakt

Carsten Patrick Jensen

Indehaver
cp@aprintas.dk
+45 40 18 47 88

Pia Hinge

Projektleder
pia@aprintas.dk
+45 92 15 34 22

Anette Hillestrøm

Bogholder

+45 86 28 34 22